sunnuntaina, elokuuta 13, 2006

Ja eekun kukkia...

...mitäpä sitä muutakaan! Kun ei saa aikaiseksi mitään tähellistä! Niin kuvataan sitten orvokkeja. Leikkasin ylikasvaneet orvokit melkein juurta myöten, saapas näkee, kerkiääkö ne vielä uuteen kukoistukseen tämän kesän nimiin. Leikatuista rotjakkeista otin kaikki kelvolliset kukat ja tein niistä asetelmia.

Tämän itselleni ..................... tämän ukolleni...........







.......................ja tämän ihan yleiseksi iloksi.

keskiviikkona, elokuuta 09, 2006

Tuunailuja

Meillä on runsain määrin noita takavuosina puutarhasuunnittelijan tuomitsemia valkeita muovituoleja. Ja melkeinpä yhdyn suunnittelijan mielipiteeseen niistä - rumia ja huonoja. Sitäpaitsi ne ovat nyt jo niin vanhoiksi käyneet, että ovat läikittäin harmaantuneet. Kaiken kukkuraksi painepesurilla paranteluyritys rikkoi niiden pinnan.

Joten kaatopaikkatuomio on häälynyt tuoliparkojen yllä koko kesän.

Nyt iski kuitenkin tuunailuinto. Maali on kyllä kallista, mutta kun sekin - siis viimekesäinen postilaatikkomaali - vain kuivuu varastossa, niin kokeilinpa. Tässä näytillä tulosta.


Tiedän tiedän - kaikki skeptikot ja tietäväiset sanovat, ettei maali muovissa pysy, mutta saapihan tuota kokeilla. Katsotaan, miltä tuolit ensi kesänä näyttävät!

tiistaina, elokuuta 08, 2006

Kesä jatkuu...kesä

Lupasin alkukesästä lisää kukkakuvia. Vaikka kuivuus onkin ankara, on kukkia kuitenkin; näitä kukkii tälläerää:


tiistaina, elokuuta 01, 2006

Elokuulle

Nyt on otettava niskasta kiinni ja ryhdyttävä blogiin! Ihanhan tämä menee mahottomaks tämä velttoilu! Olen minä jo ompeluhommat aloittanut, nämä kirjalliset vaan kehtuuttaa.

Tytöille toin Ranskasta pellavamekot, kuvia ei nyt tässä ole, mutta tosi nätit vaaleanpunaiset ne olivat. Patrickille ompelin ryömintähaalareita kaksin kappalein, kun toinen pelkissä vaipoissa helteellä oli, eikä maha oikein luistanut lattialla - ja kyllä poika sitten pitempiä matkoja alkoi ryömiäkin.
Keksin reissussa uuden haalarimallin, sellaisen joka on selästä avattava. Ryömimisvaiheessa se on hyvä, kun ei vetoketju eivätkä napit ole mahan alla painamassa. Laitan piakkoin kuvia muistakin uusista haalareista Mummunmussu -sivuille. Tervemenoa katsomaan:)

PS. Huomasin ilokseni blogilistaa selatessani, että Langankuluttaja oli käynyt 'meidän' lankakaupassa Iisalmessa. En vain osannut kommentoida kyseisessä blogissa, joten panenpa tähän, jos asianomainen satuu vaikka käväisemään - ja katsokaa muutkin, kuinka komeelta siellä kaupassa näyttää!