lauantaina, lokakuuta 07, 2006

Yksi ikuisuusprojekti

Sain vimman ja tein yhden työn melkein loppuun, vuorin kiinnitys helmasta on vielä jäljellä. Aloitin tämän liivin itselleni useita vuosia ja kiloja sitten, mutta en jaksanut riittävästi sovittaa, että olisin silloin saanut valmiiksi. Se on ollut sittemmin neuloilla ripustettuna 'ateljeeni' ilmoitustaululle. Eikö olekin melko goottilainen tai keskiaikainen - vai onko ne sama asia?

Nyt pitäisi vielä käyttäjä löytää! Ojentakaapa auttava kätenne. Jos myyn tuon, niin paljonko voisin pyytää?
Voitte osallistua myös arvaukseen: Mikä on materiaali?

keskiviikkona, lokakuuta 04, 2006

Kamalata...

...melkein kuukauden tauko. Kaikkea on mukamas ollut niin paljon! Ja oikeastikin on: kahden lapsenlapsen synttärit - Katariina täytti 4v ja Patrick 1v - Julian majanmuutto ja kirjoitusprojekteja, näin päällimmäiset mainitakseni.

Sitten on vielä ollut isohko tilaustyö tehtävänä, kolmelle pienelle tytölle (yksi 5-vuotias ja kaksi 1-vuotiasta) mekot, puserot ja hatut. Niiden piti olla prinsessaiset ja kahden mielellään vaaleanpunaiset ja vielä lisäksi yhteen sointuvat.

Suunnittelutyö varsinkin oli vaivalloinen ja pitkällinen, minulla kun nämä materiaalit asettavat rajoituksensa. Mitään ei kuitenkaan tarvinnut ostaa ja lopputulokseen olen tyytyväinen. (Mahdollisesti laitan tästä projektista jotain yksityiskohtaisemmin Mummunmussuprosessi -sivulle.)

Kas tässä. Nämä ovat tämmöistä mukailtua uudisasukastyyliä.