torstaina, joulukuuta 29, 2005

Käsityörintamalta...

...ei mitään uutta. Keskeneräisiä neuleita on joulunpyhien mentyä kyllä kaivettu tuvan lattialle valmistumisensa järjestysnumerolappua odottamaan. Keskeneräisten määrä on mieluumminkin lisääntymään kuin vähenemään päin, olen pannut alulle jotakin mielessä pitkään pyörinyttä: parittomalle pikkusormikkaalle kaverin.
- ja "sortunut" ostamaan myyjäisistä itselleni puseron, jota täytyy vähän - yllätys, yllätys - korjata. Sovitin sitä kyllä, mutta en viitsinyt mennä peilin eteen, ja niinpä huomasin vasta kotona, että miehustan ja hihojen pituus/leveys -suhde oli minun "rungolleni" jokseenkin epäedullinen. Niin että eikun korjaamaan... Saapas nähdä, minkämoinen ikuisuusprojekti tästäkin kehkeytyy!

2 kommenttia:

tinna kirjoitti...

Hei! Aivan iiiihanat sormikkaat, osaisinpa tehdä tollasia! Mä en vaan voi kestää sukkapuikoilla pelleilyä :D tosi kivaa lankaa se glitterinen :)

Kaija kirjoitti...

Kiitos! Jos tarkoitat puserolankaa, niin se on Sandnes Garnin 'Funny'a. Aika hinnakasta, mutta riittoisaa - olen neulonut 5:n puikoilla - ja muutenkin hyvää; pörröisyys kestää käytössäkin:)