lauantaina, huhtikuuta 01, 2006

Kiinni jäit!

Koska luet tätä tekstiä, se tarkoittaa että sinun täytyy kommentoida. Kommentoi ihan mitä haluat, kunhan teet sen. Laita tämä teksti omaan blogiisi ja nappaa kaikki blogiasi lukevat.

Ihan omana lisäkysymyksenä haluaisin tiedustaa, oletko vieraillut putiikissani osoitteessa Mummunmussu? Kiitos vaivannäöstäsi =)

You are caught
Because you are reading this text it means you have to leave a comment (kommentoi). It doesn't matter what you write as long as you write something. Copy this to your blog and get caught all who reads your blog.

My own extra question is: Have you visited my shop, the adress is Mummunmussu? Thank you for puting yourself out =)

10 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

mää jäin sitten viälä kiinnikkin kun tulin kattomahan!!! joo kyllä son notta se murre kuulostaa oikialta, oikehen kun joskus rupiaa miättimähän niin ei silloon!!!! mutta son vähäästä notta rupiaa miättimähän!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Tulinpa vastavierailulle, kun olit kommentoinut minun blogissani. Enpäs ole Mummunmussussa vielä käynyt, mutta asia hoituu yhdellä sormenpainalluksella... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen vastavierailulla =). Olit jättänyt kauniin kommentin blogiini- kiitos siitä. On mielenkiintoista tietää, ketkä ovat kiinostuneita omasta blogista. Kiva blogi sinulla - taidan tulla uudemmankin kerran...

Emma kirjoitti...

Kiinni jäin ja putiikkissa en ole vielä käynyt...

Tuazophia kirjoitti...

Luin ja olen vieraillut ja ostanutkin. :) Saa vastavierailla Ampiaistehtaallakin.

Sari (saristitching) kirjoitti...

Kiinni jäin. Mummunmussussa on tullut käytyä. Ihania mekkoja!

Anonyymi kirjoitti...

No kiinni jäin. Tosi hyvä aloitus. Tulin blogiisi kudonta hakusanan kautta, mutta et sinä ole mitään kangaspuilla tehnyt, en ainakaan löytänyt. Miksi avasin neljästä eteeni tulleesta blogista juuri sinun, jotuu mummunmussu- nimestäsi. Olenpa ostanut hallista- Kuopio? Joensuu?- viehättävän valmistamasi vauvanessun pari vuotta sitten pikkuiselle lapsenlapselleni. Tyttäreni sanoi silloin, että kato, joku on keksinyt laittaa sanan mummonmussu, niin saa sellaiset kuin sinä ostamaan tekemiään vaatteita. Totta.
Muuten tuo kissatytön pipo oli huippu. Taidampa tulla toistekin sivuillesi katsomaan mitä olet keksinyt.
Minulla ei ole mitään blogeja, mutta ylläpidän mieleni ratoksi kudonpiirini kotisivuja, joten laitan sen osoitteen sinulle, kun tuohon aukesi tilaa, niin saatammehan saada sinut vaikka vieraaksi.

Riitta kirjoitti...

Kiinni jäin:) ja samaan hengenvetoon täytyy huutaa apua. Aivan ihania mekkoja. Tuommoisia tekisi mieli ostella/tehdä vaikkei ketään edes ole joka niitä pitäisi.

Memmu kirjoitti...

Kiinni ollaan! Mekkoja piti käydä katsomassa ja todella mussuisia ovat - sanalla sanoen ihania!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania mekkoja ja tosi hyvä idea sulla! Kiitos muuten, että olet laittanut sivuille myös, miten olet mekkoja tehnyt (ja muitakin ohjeita). Tallensin mekon kaavat itsellenikin ja mietin seuraavaksi mitä kivaa tekisin langanlopuista... Kaverini suositteli sinun webbisivustoasi, eikä lainkaan turhaan! Hyvää kevättä!