maanantaina, maaliskuuta 05, 2007

Saldo

Kolme valmista työtä, yksi ommeltu ja kaksi neulottua. Ompelutyö on sisareni Etiopiasta tuomasta kankaasta tehty paita Armaalle Aviomiehelleni. Kangasta oli hiukan naftisti - ja leikkasinkin huonolla suunnittelulla- joten hihoista ei tullut tavallisia miehen paidanhihoja, vaan tuommoiset käännettävät. Minun mielestäni ne kuitenkin sopivat paidan 'henkeen'.


Toinenkin työ on samalle pitäjälle: hän kun ei sitten millään oppinut kääntämään entisen hiihtopiponsa reunaa eukkonsa silmään sopivaksi, niin eihän siinä eukon muu auttanut kuin neuloa uusi pipo, jonka reuna on valmiiksi käännetty ja kiinni ommeltu niin, että mitenkään sitä ei saa väärästä kohtaa käännetyksi, ja koko pipo on ihan symmetrinen - ei tarvitse muuta kuin kunnolla vaakatasoon asettaa. Saas nähdä, kuinka se rupeaa sujumaan. Jos vielä ilmenee silmään pistäviä käyttövikoja, pitää kait jotenkin sovittaa pipoon vatupassi ;)


Kolmas valmistunut on syksyllä aloittamani Pienen Pojan slipoveri. Takakappaleen neuloin koneella ja reunat huolittelin virkkaamalla. Olalla on varmuuden vuoksi nappi, että pää sopii. Tämän saa Patrick, jos haluaa ja jos sopii. Pohja on tummansininen, vaikka se kuvassa näyttää miltei mustalta. Mitat ovat: pituus olalta 35 cm ja ympärys kainaloiden alta 52 cm.

4 kommenttia:

Sari (saristitching) kirjoitti...

Tää on niin ihana! Patrick tykkää varmasti!

Kaija kirjoitti...

mikähän tässä mättää?

Kaija kirjoitti...

No sain onnistumaan kommentin lähettämisen. Saas nähdä, onnistuuko uudestaan

Kaija kirjoitti...

mikähän tässä mättää?