tiistaina, marraskuuta 28, 2006

Ihan uutta käsityörintamalta


Nimittäin tämä!
Ei, ei, en todellakaan ole tätä tehnyt, eikä 'mun ukkonikaan' tämmöiseen kykene! Mutta teillä on nyt elämänne tilaisuus arvata, miten tämä liittyy minun Mummunmussu-projektiini. Jos joku sattumoisin arvaa oikein, saattaa saada muutakin kuin kunniamaininnan ja papukaijamerkin.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No tuohon tulee mummonmussujen myymälä /leikkimökki Iisalmen torin laidalle tai sitten Koljonvirralle kun siellä on 200-v juhlinta.
Tuollaisen aitan kokoaminen on ihan helppoa - samalla tavalla kuin vaatteen ompelu tässä vaan naputellaan hirsiä kasaan ohjeen mukaan.

Kaija kirjoitti...

Hyviä ehdotuksia, mutta ei kuitenkaan ihan nappiin:) Mökki on paikallaan, vähän vain jemmausta vielä alustaharkoille. Ja olisinhan minä muuten itsekin tuon tennyt, mutta kun on lapsena kielletty "Ettei mene hyvät tarpeet hukkaan"!

iso gnu kirjoitti...

Sehän on kotipihaan lastenlapsille eli mummunmussuille oma leikkimökki. Mummu sisustaa sen mussuilleen todella herttaiseksi ja kauniiksi leikkipaikaksi.

uhoava gnu kirjoitti...

Siitä tulee mummunmussun työpaja eli hienosti sanottuna studio! Siellä on kiva ommella ja neuloa, ja järjestellä kaikki hyllyt kankaille ja langoille :)

Tuazophia kirjoitti...

Veikataan vaikka, että maksoit mökin tai sen osan ihanilla mekoilla. :)

Kaija kirjoitti...

Mainioita ehdotuksia! Leikkimökki meillä on pihan toisella laidalla, ja taidanpa tosiaan sisustaa sen nyt leikkipaikaksi, kun saatiin tämä uusi mökki kesävieraiden nukkumista varten. 'Studio' -juttu meni aika läheltä: olen nimittäin suunnitellut, että mökkiin voi joskus pystyttää kangaspuut. Tyazophian veikkaus osui justiinsa nappiin, olen hankkinut mökkirahat Mummunmussuilla. Voin siis kaikille kehuskella, että olen 'ommellut mökin! PS: lähetä varmuuden vuoksi osoitteesi (en tiedä onko tallessa), niin saat pannulapun - niitähän aina tarvitaan;)

uhoava gnu kirjoitti...

Vau, hieno juttu, että olet tienannut tuon mökin niillä suloisilla vaatteilla! Tulee ihan eri merkitys mökillekin!